14. januar 2021

SILENT EVENTS SHOP

Her finder du vores bibliotek af nøje udvalgt Silent Events udstyr.
Nederst vil du finde en forespørgselsformular, hvor du kan indtaste dine ønsker.

Hold øje med disse to symboler:

FINTUNEDE PRODUKTER
Vi har videreudviklet flere af vores produkter, bl. a. sammen med vores leverandør, så de fungerer optimalt for dig. Vores udstyr har derfor unikke features, som ikke findes hos andre leverandører.

UNIKKE SERVICES
Vi tilbyder dig en række services, fordi du handler lokalt.

Alle priser er ekskl. moms

HØRETELEFONER – 495 DKK

Vi har testet alle trådløse radio-høretelefoner på markedet og har fundet de 2 modeller, som fungerer bedst til pengene. Når du har lagt din ordre hos os, tager vi en snak med dig og finder den model som passer bedst til dit behov.

Den Friske – H1

Vores originale og mest robuste høretelefon med 3 kanaler og LED-lys til hver kanal. Den er utroligt nem at betjene, holder batteri i min. 8 timer og kan foldes sammen til opbevaring.


Den Formelle – H2

Vores formelle høretelefon med 5 kanaler og diskret lys. Lyset kan også slukkes helt. Den kan holde batteri i minimum 8 timer.

FINTUNET PRODUKT
Gælder begge høretelefoner

 • UDEN LOGO: hold dem stilrene og diskrete eller personificer evt. med klistermærker.
  .
 • AUDIO OUT: vores høretelefoner har et ekstra output, så du via et minijack-kabel kan sætte lyden til et højtaleranlæg eller f.x. til en videographers/journalists kamera.

UNIKKE SERVICES
Gælder begge høretelefoner

 • 2-ÅRS GARANTI 
  .
 • REPARATION: vi reparerer dine høretelefoner billigt, hvis der skulle opstå en fejl ud over garantiperioden på 2 år.
  .
 • EKSTRA ØREPUDER: når dine høretelefoners ørepuder bliver slidt, så leverer vi nye og friske ørepuder, til en god pris.
  .
 • LEJ EKSTRA HØRETELEFONER: du har mulighed for at leje op til 3.000 ekstra høretelefoner via vores egen udlejning, som er kompatible med dit indkøbte Silent Events udstyr.

TRANSMITTER2325 DKK

Transmitteren er den mest afgørende del af systemet – og det her er den bedste transmitter på markedet! Den er batteridrevet, så du kan bevæge dig frit rundt. Den har en stor rækkevidde og rigtig god lyd. Transmitteren har både mikrofon- og audio-input, så du kan mikse indspillet og live lyd uden komplekst mikser-setup. Vi er særlig stolte over de forbedringer vi har lavet sammen med fabrikken, som du ikke finder hos andre leverandører:

FINTUNET PRODUKT

 • DEAKTIVERET TALK-OVER: særligt for vores transmitter er, at den ikke skruer ned for musikken, hvis du taler ind over i mikrofon.
  .
 • BETYDELIGT FORBEDRET RÆKKEVIDDE PÅ BATTERI: der er tilføjet et ekstra stort batteri i transmitteren, så den kan sende endnu kraftigere. Du får derfor langt mindre udfald ved brug i områder med mange andre trådløse signaler, samt længere tid uden opladning.
  .
 • BÆLTE-CLIPS: på transmitteren vil der være et bælte clips tilføjet. Det gør den mulig at bære direkte på tøjet uden problemer, når du bevæger dig rundt.

UNIKKE SERVICES

 • 2-ÅRS GARANTI

OPLADER – 445 DKK


Et stk. kan oplade 16 høretelefoner ad gangen.

BØJLEMIKROFON – 645 DKK


Headset mikrofon i god kvalitet, der spiller optimalt sammen med vores batteridrevne transmitter. Vi har testet mange forskellige mikrofoner og har fundet den, som både går klarest igennem og samtidig reducerer støj.

TRÅDLØS MIKROFON – 1450 DKK

Med denne trådløse mikrofon får du god kvalitet, som er nemt at betjene. Systemet kobles let til vores transmitter, så du kun behøver den lille clip-on mikrofon på dig. For endnu bedre lydkvalitet kan du også tilslutte en bøjlemikrofon. Perfekt til undervisning, konference, idræt, udstillinger og tale.

SILENT GO! – 9995 DKK


Vores Silent Go! pakke indeholder alt du skal bruge for at komme i gang. Det hele er pakket i en højkvalitets rygsæk med hjul.
Den perfekte løsning til dig der skal have udstyret med på farten.

Med plads til op til 25 høretelefoner inkl. alt tilbehør, er du klar til at rulle ud til alle dine events, lektioner og eventyr med stil.

De forskellige rum gør det nemt at sortere og håndtere udstyret, samt ekstra lommer til et par dokumenter og andet. Kan tages med som håndbagage i fly.

Pakken indeholder: 
1 Rygsæk med hjul
10 Høretelefoner (kan rumme op til 25)
1 transmitter MT2
1 Bøjlemikrofon
1 Oplader
1 Rengørings-kit

FINTUNET PRODUKT

 • NEM OPLADNING: taskens ladesystem sikrer nem og hurtig opladning af alt dit udstyr.

UNIKKE SERVICES

 • 2-ÅRS GARANTI

FORESPØRGSELS FORMULAR

Når du har lagt en forespørgsel hos os, kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi vil spørge ind til dine ønsker og behov, så vi sikrer at du får det helt rigtige udstyr!

Vælg antal af høretelefoner
Vores testvinder til prisen
Indeholder: 10 høretelefoner, 1 oplader, 1 transmitter, 1 bøjlemikrofon, 1 rygsæk med hjul, 1 rengøringskit
Ikke påkrævet