SILENT GROOVE

Book et forrygende danseindslag som får ALLE med op på gulvet, uanset forudsætninger.

Med høretelefonerne på vil gruppen opleve at blive en del af musikboble, hvor man lynhurtigt glider ind i stemning og energi. Der undervises i Groove, en danseform som er så enkel, at den ikke kan danses forkert! Der inkluderes musik i varierede dansesmittende genrer, så der er noget for alles smag. Der danses ikke for at imponere nogen – men for at have det sjovt! Oplevelsen er præget af latter og uhøjtidelighed og efterfølgende er fælleskabet styrket og humøret helt i top.

Alle danseindslag tilpasses i længde og indhold til hvert arrangement.

Groove egner sig både til firmaevents og private arrangementer, dag eller aften.

Indslaget kan fx bruges som dansegulvskickstarter eller som powerbreak på en lang mødedag. Kun fantasien sætter grænser. Takket være vores udstyr kan der danses på steder, hvor det ellers havde været en udfordring med lyden – både inde og udendørs.

Vi tilbyder Silent Groove i samarbejde med Signe Frydenlund fra danseglad.dk der har 15 års erfaring med at skabe uforglemmelige danseevents som altid høster stor ros. Læs f.eks. tilbagemeldingen fra en begejstret HR chef:

Vi siger også stort tak for en fantastisk dansetime. Jeg har simpelthen fået så mange positive tilbagemeldinger.

De var vilde med dansen og vilde med dig. Og var så glade for at man ikke kunne danse forkert. Det fylder, som du selv sagde, ret meget – angsten for at gøre det forkert. Eksempler på udsagn:  ”Som om jeg havde drukket champagne” ”det skulle man bare gøre noget mere – man bliver så glad i låget” ” jeg kunne være blevet ved i timer” ”nej , det må vi altså gøre igen” ”fedt arrangement og hvor var hun bare god til at guide os” ” jeg dansede hele vejen hjem”

Og der blev danset max senere på aftenen. Stor tak Signe

Lene Kattenhøj, HR chef, Magistrenes A-kasse

TILBAGE